REA

  Välkommen till rea-sektionen! Sakerna nedan finns i begränsat antal. Passa på innan de är slutsålda...  Divinefire Eye of the StormDIVINEFIRE - Eye of the Storm
  Divinefire är tillbaks igen! Denna gång med både German Pascual och Christian Liljegren på sång. Liksom tidigare skivor är också detta en skön mix av melodiskt och brutalt. (50 Kr 150)


  masters & slaves  NARNIA - Awakening Poster
  Jättestor och grymt cool original affisch i perfekt skick! Fyller upp en dörr. Se bilderna nedan. Storlek 59 x 84 cm. (50 Kr 100 Kr)


  NARNIA - Long Live The King / Desert Land Poster
  Jättecool affisch i perfekt skick! Se bild nedan. Storlek 35 x 50 cm. (30 Kr 50 Kr)
  AUDIOVISION - Poster
  Jättecool affisch i perfekt skick! Se bild nedan. Storlek 35 x 50 cm. Detta är de sista exemplaren av denna coola affisch så passa på innan de tar slut för alltid! (30 Kr 50 Kr)

  CRYSTAVOX - The 20 Year Mix CD/DVD
  Remastring och ommixning av bandets bästa låtar från bägge skivorna. Innehåller också en DVD med hittills osläppta videos, konsertclips samt intervjuer med bandmedlemmarna! Detta är klassisk 80-tals Metal när den är som bäst med sköna gitarrsolon och massor av melodihakar. (80 Kr 160 Kr )

  stick to your guns

  it's all right

  SEVENTH AVENUE - Eternals
  Äkta tysk Power Metal! (60 Kr 120 Kr)

  heaven can't wait


  BELIEVER - Gabriel
  Believers comeback-skiva! Mycket experimentell progressiv skiva med en del thrash men också med många andra musikaliska influenser.(100 Kr)


  StryperbokSTRYPER - Loud´n´Clear      

  Strypers biografi! Boken bygger på intervjuer med bandmedlemmarna och innehåller massor av intressant info. Dessutom innehåller boken många coola bilder. Mycket intressant läsning och ett måste för alla som vill veta mer om detta legendariska band! Dessutom medföljer en DVD på 30 minuter med intervjuer m m.Boken är nu utgången men jag har fortfarande ett antal ex kvar i lager för den som är intresserad. (100 Kr 200Kr)


  DELIVERANCE - Temporary Insanity
  Tribut-skiva med covers på klassiker med Deliverance! Innehåller också en tidigare outgiven Deliverance-låt!(50 Kr)


  ULTIMATUM - Into The Pit
  Ultimatum är ett thrash band från USA. Detta är deras senaste och klart bästa skiva, proppfull med äkta klassisk thrash. (60 Kr 140 Kr)

  blood covenant  BOARDERS - The World Hates Me
  Italiensk thrash för fans av Megadeth. (50 Kr)
  FAITH FACTOR - Against A Darkened Sky
  Amerikansk progressiv Power Metal med mycket falsettsång.(60 Kr)


  FIRES OF BABYLON - Fires of Babylon
  Äkta Heavy Metal med Rob Rock i spetsen! (80 Kr 140 Kr)

  BRIDE - Snakes Alive
  Liveplatta med Bride! De flesta låtarna är från Snakes-skivan och visar Bride när de var som bäst. Cdn är inspelad 1992 på festivalen Cornerstone.Skivan är endast släppt i 1000 ex så passa på medan du har chansen. (60 Kr 130 Kr)


  SONS OF THUNDER - Load, aim, fire
  Tung skön Praise Metal från Sons of Thunder. Deras första fullängds-cd. (60 Kr 150 Kr)
  GRIMMARK - Grimmark
  Narnia-gitarristens första soloalbum! (50 Kr 150 Kr)
  © Metal Community 2015